Ik ben Hanne Voorsluijs (1971). In 1996 rondde ik mijn studie persoonlijkheidspsychologie af aan de Rijksuniversiteit van Leiden. Trots en met meer vragen dan antwoorden over de mens en zijn gedrag, startte ik destijds met mijn eerste baan. In eerste instantie werkte ik in de commerciĆ«le sector op het gebied van werving en selectie en recruitment. Vervolgens een aantal jaren als loopbaan adviseur en daarna in een multidisciplinair revalidatie en re-integratie centrum. Sinds 2010 ben ik werkzaam bij Condite: advies bij ziekteverzuim, waar ik mensen met psychische, cognitieve en lichamelijke klachten begeleid richting optimaal functioneren. Hierbij werk ik veel samen met andere disciplines. Ik heb inmiddels veel ervaring opgedaan met behandelen vanuit diverse invalshoeken en met veel verschillende klachtenbeelden. Het leukst vind ik het helpen inzicht geven in langer bestaande onderliggende patronen en ik vind het een uitdaging tot de kern van het probleem te komen. Omdat ik naast het samenwerken met collega’s bij Condite ook graag een eigen behandelpraktijk wilde opstarten, ben ik in 2022 met 4 Your Mind gestart. Ik ben enthousiast, praktisch, oplossingsgericht en vind het heel belangrijk om in de gesprekken verder te kijken en aan te sluiten bij wat op dat moment nodig is.

Opleidingen en bijscholing

2020-2023 Opleiding professionele communicatie Phoenix
2020 Transactionele Analyse, Phoenix Opleidingen
2019 Opleiding Innerlijke familie, introductie en verdieping
2015 EMDR basisopleiding en verdieping
2014 Inleiding Transactionele Analyse 101
2013 Cursus omgaan met angst, woede en weerstand
2009 Cursus Acceptance and Commitment Therapy
2009 Introductiecursus haptonomie
1992-1996 Rijksuniversiteit Leiden, Psychologie, afstudeerrichting Persoonlijkheidspsychologie

Beroepsregistraties:

PSYCHOLOOG NIP

Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP): 222954

Praktijkregistraties:

AGB-code praktijk: 94066972

AGB-code zorgprofessional: 94111865

KvK-nummer: 86062484